Airstar Lighting - Belgium

Alles

Sirocco
Sirocco

Solide en zeer efficient, een zeer snel en gemakkelijk op te zetten product.. Met de Sirocco kan elke locatie op een zeer snelle en efficiënte manier uitgelicht worden .

 
Crystal
Crystal

Zichzelf opblazende ballon Een origineel, decoratief en te personaliseren verlichtingssysteem dat gemakkelijk op te zetten is. Ideaal om elke locatie of site uit te lichten of als decor. Er zijn zoveel toepassingsmogelijkheden .

 
Lunix
Lunix

De ‘all-round’ lichtballon Snel in te zetten en voor heel veel toepassingen geschikt . Ideaal geschikt voor in- en outdoor Televisie- en film opnamen en Foto shoots .

 
Solarc
Solarc

Full Moonlight Uitgerust met een zeer krachtig en ongeëvenaarde kwaliteit van verlichting HMI: Dag licht (6000°K - 8000°K) wit licht of Hybride met kleurcorrector Veranderd elke donkere locatie in een prachtig uitgelicht plaats tot wel 40.000 m²

 
Tube
Tube

Tube Lite zijn speciaal ontworpen voor de professional. Daglicht, Halogeen, Hybride, Tube shape, Ellipse, reflectors, skirts or no skirts, indoor or outdoor... de ideale Airstar Lighting Balloon voor opnames en shoots.

 
Gaffair
Gaffair

Een kleine en no-noise lichtballon-systeem. Ideaal voor Film- shootings opnamesets en foto-studios.

 
Infinity
Infinity

Modulair verlichtingssysteem zonder restricties in afmetingen en lichtsterkten. Een systeem dat kompleet samengesteld kan worden voor de noden en wensen van de locatie tijdens een opname of shooting.

 
Mobilux/VT1
Mobilux/VT1

Mobiel verlichting. Een zeer efficient verlichtingssysteem, zeer snel op te zetten en gemakkelijk in gebruik . Een trolley of mobiel generator systeem met telescopisch mast uitgerust met lichtballon type Sirocco.

 

Balloonboy (TC&M bvba) - Oudenaardsesteenweg 405 - 9420 Erpe-Mere -Belgium - T +32-(0)53-83.30.33. - F +32-(0)53-83.92.25. - Mob +32-(0)475-444.789 - info@airstar-light.be

© 2018 Balloonboy (TC&M bvba)  Alle rechten voorbehouden -  Home -   Disclaimer -   Contact -   Bookmark www.balloon-boy.be - site: Rob-ot